Interieur

 

Werken met een kleur

Wanneer je een specifieke kleur op een muur doet, of je hebt een bankstel wat je eruit wil laten springen is het leuk om accessoires in de zelfde kleur te kopen. Leuk om ze dan elders in de woonkamer terug te laten komen. Zo komt het meer tot 1 geheel.

 

Werken met groepjes

Een aantal kaarsen houders bij elkaar zetten met de zelfde kleur kaarsen staat erg leuk. Zeker als het verschillende houders zijn qua materiaal en hoogtes. Wanneer je de kaarsen de zelfde kleur geef, geeft dit weer meer rust. Of kaarsen in verschillende tinten roze bijvoorbeeld.

Net als verschillende vaasjes van het zelfde materiaal, bijvoorbeeld glas. Wel allemaal verschillende maten en vormen staat speels maar je behoud wel rust.

Een groep planten op een kast geeft ook een heel mooi effect, verschillende maten en potten, maar toch in de zelfde tinten geeft weer die rust.

 

 

 

Liefs, Danique                                                                                  


Interieur

 

Het inrichten van kleinere ruimtes

 

  • Werk met lichte kleuren op de muur
  • Maak als je een wat donkerdere kleur wilt gebruiken , een meubelstuk die kleur
  • Aangezien we heel wat bewaren in ons leven is het ook erg fijn om zo nu en dan goed op te ruimen. Zo blijft het georganiseerd en overzichtelijk

 

Wanneer je alle muren in je woonkamer dezelfde kleur geeft, geeft dit ook al rust. Zelfs wanneer het gaat om een kleinere ruimte. Wanneer je dus kiest voor lichte kleuren,  maak je het overzichtelijk en oogt vaak ook groter.

Om een meubelstuk juist een contrasterende  kleur te geven maak je het tot 1 geheel. Grote meubels kunnen best in een kleiner interieur, maar zorg er dan wel voor dat niet alles groot is. Een grote buffetkast dat een muur bedekt, kan ook weer werken dat het er groter uitziet.

 

Wanneer je verse bloemen in huis haalt, fleurt het de boel ook aardig op. Staat vrolijk en bovendien kan je er enorm van genieten. Heb je geen zin om ze te halen of geen tijd, investeer dan in goede kwaliteit zijde bloemen. Dit gaat erg lang mee en je kan er net zo van genieten als echte bloemen. Zijde bloemen zijn bij de betere bloemisten te koop.

 

 

Liefs, Danique

Bewaren