Bewaren

Bewaren

Woning makelaar 2016

Afgelopen jaar hebben wij besloten mee te doen aan de woning makelaar van het jaar 2016. Deze award wordt uitgereikt door Vastgoed met als hoofdsponsor de NVM.

Op donderdag 24 november was de uitreiking. De maanden daar vooraf gaand zijn we bezig geweest om stemmen te krijgen voor ons kantoor. Er kon enkel en alleen door klanten gestemd worden.

Door onze inzet naar de klanten toe hebben wij het gehaald tot de nominaties. We waren genomineerd voor beste klant award van Noord Brabant en voor Nederland. Uiteraard wilde we erg graag bij de uitreiking aanwezig zijn. Het was een bijzonder avond.

Na een vol programma kwamen dan eindelijk de klanten awards. Het was enorm spannend. Na het aftellen en benoemen van alle namen zijn wij derde van Nederland geworden en eerste van Brabant!! Enorm tros zijn wij op deze onderscheiding. Wij streven er al jaren naar onze klanten met een hoge tevredenheid achter te laten! "De klant is koning" staat bij ons hoot in het vaandel en we proberen dit zoveel mogelijk na te streven. Ons streven voor 2017 is om deze nominatie te behouden en dit jaar nummer 1 van Nederland te worden!

Bekijk hier de winnaars